Mobil vezeték nélküli APT-VERTI-1 típusú M-Bus Walk-By vevő, az Apator fogyasztásmérők mobil leolvasásához Walk-By módszerrel

Mobil vezeték nélküli APT-VERTI-1 típusú M-Bus Walk-By vevő, az Apator fogyasztásmérők mobil leolvasásához a következő műszaki jellemzőkkel:

  • Az APT-VERTI-1 típusú készülék a vezeték nélküli M-Bus rádiótáviratok mobil vevőkészülékeként működik. Fogadja a rádiótáviratokat, és Bluetooth-on vagy USB-n keresztül továbbítja azokat egy olyan mobil Android készülékre (okostelefonra vagy tabletre), amelyre az „Inkasoid” mérőkezelő és -leolvasó alkalmazást telepítették.
  • A készülék elsődleges feladata az adatjelek átalakítása az RF-interfész (ISM 868 MHz-es sáv) és a Bluetooth/USB-interfész között.
  • Az APT-VERTI-1 típusú készüléket az „Inkasoid app” vezérli, és folyamatosan fogadja az egyirányú T1 üzemmódú vezeték nélküli M-Bus-táviratokat, amelyeket Bluetooth-on/USB interfészen keresztül azonnal továbbít a mobil Android végberendezésre, ill. az „Inkasoid” appba.
  • A készülék T2 üzemmódban konfigurálási célból (fogyasztásmérők konfigurálása) kétirányú, vezeték nélküli M-Bus táviratok feldolgozására is alkalmas.
  • A kifejezetten a fogyasztásmérők leolvasására kifejlesztett készülék rendkívül érzékeny rádiófrekvenciás vevővel rendelkezik, amely más szabványos vevőkészülékekkel nem elérhető, rendkívül magas leolvasási sebességet tesz lehetővé. Így az APT-VERTI-1 készülékkel nagyobb távolságokból is le lehet olvasni a fogyasztásmérőket, mint más gyártók készülékeivel.

A termék műszaki adatlapja