Apator TOP 146.1 típusú hőmérséklet-érzékelő PT 100 vagy PT 500 csatlakozófejjel, megfelelő merülőperselyekkel kombinálva, külső védelemmel ellátott fej acélból (1H18N9T)

TOP 146.1 típusú hőmérséklet-érzékelő PT 100 (vagy PT 500), megfelelő merülőperselyekkel kombinálva, külső védelemmel ellátott fej acélból (1H18N9T), MID megfelelőségértékelésű vagy hitelesített kivitelben, a következő specifikációval:

A TOPGN 12/C hőmérséklet-érzékelőket alapvetően hőmennyiségmérő számolószerkezetekkel és egy megfelelő térfogatmérő egységgel való kombinált használatra tervezték. Ezen érzékelők különlegessége, hogy acélból (1H18N9T) készült, ellenálló külső védelemmel vannak ellátva. Ez lehetővé teszi a bonyolult vagy kedvezőtlen környezeti körülmények közötti használatot. A mérőérzékelők választhatóan PT100 vagy PT500 mérőelemmel is rendelhetők. A hőmérséklet-érzékelőket megfelelő merülőperselyekkel kombinálva kell használni. Az egyszerű megkülönböztetés érdekében a hőmérséklet-érzékelők piros (előremenő) és kék (visszatérő) jelöléssel vannak ellátva. A hőmérséklet-érzékelők beépítése történhet

  • a mért közeg áramlási irányára merőlegesen,

  • a mért közeg áramlási irányára 45 fokos szögben, vagy

  • a csőkanyarban (az áramlás irányával ellentétesen).

Az érzékelőt elvileg úgy kell beépíteni, hogy mérőeleme érje el annak a csőnek a tengelyét, amelyben a hőközeg áramlik.