Apator TOPE 41 típusú, rövid közvetlen hőmérséklet- érzékelő PT 100 vagy PT 500, átmérője elöl 3,5 mm, hátul 8,5 mm, hossza 28 mm

Apator TOPE 41 típusú, rövid közvetlen hőmérséklet-érzékelők PT 100 (alternatívaként PT 500), a FAUN számolószerkezettel együtt történő használatra, (merülőpersely nélküli használat) MID megfelelőségértékelésű vagy hitelesített kivitelben, a következő specifikációval:

A TOPE41 hőmérséklet-érzékelőket alapvetően a FAUN típusú hőmennyiségmérő számolószerkezetekkel és egy megfelelő térfogatmérő egységgel való kombinált használatra tervezték. A mérőérzékelők opcionálisan PT100 vagy PT500 mérőelemmel is rendelhetők. A TOPE41 hőmérséklet-érzékelőket közvetlen mérésre tervezték, és merülőpersely nélkül használhatók. Kialakításuk lehetővé teszi, hogy megfelelő golyós csapokkal (golyós csap hőmérséklet-érzékelő csatlakozóval), vagy megfelelő hegesztőhüvelyekkel (hőmérséklet-érzékelő csatlakozóval), csavaros niplikkel (hőmérséklet-érzékelő csatlakozóval) vagy T-idomokkal (hőmérséklet-érzékelő csatlakozóval) kombinálva lehessen őket használni. Az egyszerű megkülönböztetés érdekében a hőmérséklet-érzékelőket piros (előremenő) és kék (visszatérő) műanyag jelzőkkel jelölik. Az M10x-es rögzítőanya finom furattal van ellátva, amely lehetővé teszi a hőmérséklet-érzékelők plombálását.