A cég filozófiája

MT Méréstechnika → Cégünkről → A cég filozófiája

 Ügyfélközpontúság: Az ügyfélközpontúság szellemében cégünk elkötelezett a szolgáltatásainak folyamatos továbbfejlesztésére, valamint az ügyfeleink igényeinek és elvárásainak pontos, rugalmas, személyre szabott és elfogadható áron történő megvalósítására.

 

Partnerkapcsolatok: üzleti partnereinkkel közösen szeretnénk a céljainkat megvalósítani és a sikereket megélni. Hosszú távú üzleti kapcsolatokra törekszünk, melynek alappillérei a megbízhatóság, bizalom és az elkötelezettség.

 

Munkatársaink: céljaink eléréséhez minden munkatárs részvételére szükség van, munkatársaink folyamatos képzése, oktatása és motiválása mellett szeretnénk minden munkatársunknak biztos munkahelyet és folyamatos fejlődést biztosítani.

 

Teljeskörű megoldási javaslatok: A víz – és hőenergia elszámolásának szolgáltatási terültetén szerzett sokéves tapasztalatunknak, valamint know-how-nak köszönhetően, ügyfeleink számára teljeskörű megoldási javaslatokat nyújtunk.

 

Tényleges felhasználáson alapuló elszámolás: a fűtés és víz díját napjainban még gyakran a felhasználástól független átalánydíjban határozzák meg. A folyamatosan emelkedő energiaárak mellett egyre fontosabbá válik a régi elavult rendszerek korszerűsítése, melynek következtében a lakók kiadásai és az energia felhasználása is jelentősen csökken.